Har du sett eller hört något??? Tacksamma för tips!!

Vi har haft inbrott på Djurvilan, igen. Vi har naturligtvis anmält inbrottet till Polisen.
Har du sett eller hört något ovanligt på Djurvilan eller i dess närhet någon av de senaste dygnen (omkring den 17-20/5)?
Det kan vara personer som betett sig underligt eller bilar som har stått parkerade på konstiga ställen.

Kontakta gärna Polisen på 11414 och tala om vad du har sett och hört.

25x10-fyllning

Föreningen Djurvilan.

Blommor

Föreningen Djurvilan i Ronneby är en ideell förening.

Den har till uppgift att verka för att sällskapsdjurens begravningsplats, "Djurvilan",  i Ronneby skall hållas välskött på de allmänna ytorna, och att fördela gravplats till den som önskar begrava sitt sällskapsdjur där.

Föreningen bildades 2007.06.04 och drevs av en interimsstyrelse fram till det första årsmötet som hölls 2008.02.26.

Kontakta gärna någon i styrelsen om du vill ha mer information om föreningen och dess verksamhet.

Vill du bli medlem så hittar du mer information under "Bli medlem?"

Right Click

No right click